Fredag

Den här veckan har gått så fort och det är så himla skönt att det är fredag. Är så himla trött efter denna vecka, det har vart väldigt mycket den hära veckan, men nu är den över.
Ikväll blir det tjejkväll hemma hos Anna från jobbet och har sätt framemot den här kvällen :)
Äntligen är vi samlade både Gullvivan och Solrosen :D

Imorgon ska jag, älskling, mamma och pappa på öl & whisky mässan vid Nacka och det kommer bli intressant, dricka lite bärs och ta det lugnt :) Sen får vi se vad som händer, ska nog bara ta det lugnt sen så man orkar med nästa veckas jobb. Nej nu ska jag fixa lite på jobbet innan Anna och jag ska till bolaget och handla lite för ikväll.

Bye bye!

Tisdag 23/9-2008

Idag är det tisdag och Therese är fortfarande sjuk :(
Nu har alla barnen kommit tillbaka efter att dom flesta varit både lediga och sjuka.
16 barn, två pedagoger och en "vikarie" :S eller om man ska kalla det för en praktikant. Idag är det den värsta dagen som jag har vart med om. Det kändes ju rätt så onödigt med en vikarie som inte hjälpte till.
Hur stressat som helst med 16 livliga barn + 5 nya inskolningar som är/blir nervösa över all stress och det känns för alla barnen att en pedagog är borta. Känns som att man är på väg att få magsår, jag är helt slutkörd.
Gud vilken dag, jag har aldrig vart så stressad så som jag har varit idag.
Hur många barn har vi? Vilka har gått hem? När går alla hem? Har någon bajsat? Vem ska jag byta på innan hon/han går hem?

Therese du är verkligen saknad kom tillbaka nu innan jag faller ihop, nej så farligt är det inte, men gud vilken rörig dag.
Imorgon kommer en ny dag så jag hoppas att den blir bättre än vad den har varit idag för annars kommer jag att bryta ihop.

Tack Sussie för att du finns på jobbet med mig, utan dig hade det aldrig gått.




Längtar


Det går bara inte att sluta tänka på det.
Nu är det verkligen på riktigt haha gud vad töntigt det låter men vi ska flytta :) Hemmifrån ;)
Jag själv tycker att det är ett ganska så stort steg, betala hyra, betala alla räkningar, maten, tvätta, städa och allt detta ska man ta ansvar över snart, spännande haha :P Nej men det mesta har man ju gjort, men inte helt själv i en egen lägenhet. Det kommer bli så roligt att ha ett eget hem utan att man ska behöva tänka på att man inte kan bjuda hem folk på det sättet eller att man jämt måste tänka på att vara tyst under tiden man ska ha sex ;)
Jag har redan "valt" alla möblerna nästan, vill bara åka och handla allting nu och inreda mitt och älsklingens hem.

Fan vad kul det kommer att bli, jag längtar verkligen på att den dagen Jenny kommer och säger att en 2:a är ledig :D
Snart!

Älskling 22 år idag

Ja, nu sitter man här på jobbet och håller på att somna.
Syrran kommer snart och ska hämta mig så vi kan åka till Centrum och handla
blommor och vykort till älsklingen som faktiskt fyller 22 år idag :) Han har ingen aning om vad jag ska köpa till honom men jag vet att han kommer att älska den presenten, den bästa presenten någonsin :DSen ska man hem och äta mat med älsklingen och fira honom lite och sedan hoppa i kojs i sängen och imorgon är det fredag, äntligen :D Men som sagt slutar jag 17-17.30 Pust!



                                                                         


Världens bästa!


Gud vad jag älskar dig Karin, du är världens bästa vän.
Du är bäst! Saknar dig hatar när du jobbar dina helger :(


RSS 2.0