Bar 54

Jag hade skoj igår, riktigt skoj faktiskt :)
Var med Sandra och Kasia inne istan och det var ju typ tusen år sedan man var inne istan, så det var skoj.
Vi var först på Indiska källaren som ligger i skanstull och där var det jättegod mat...mmm...och det var superbra priser också, allt kostade runt 99-150 så det var billigt och bra..Ja vi satt där en stund sedan så ville Kasia till Bar 54 och jag fick för mig att den cluben heter Studio 54 haha vet inte var ifrån jag fick det, men komfram till att det heter Bar 54 ;)
Vi var där ett tag och det var roligt att vara ute och cluba lite, men musiken där var jag inte så nöjd med : / men det gick, fick dansa av mig lite sen innan vi drog hem till oss och skulle ha efterfest och möta upp grabbarna som satt hemma hos Tommy L och drack och spelade lite, men blev inte mycket det, alla var så jäkla trötta så Sandra, Kasia,,Jerry och Tommy S var förbi enstund sen blev det hemgång för dom och läggdax för mig och bebbe.

Idag på morgonen var jag heeeeeeelt slut.....Hade ju tvättstuga imorse mellan 10-13.....Åhhh nooooooo!
Vi gick ned och la in tvätten och sedan så gick vi upp till ringen och pantade massa med öl haha, vilken luffare man är, bara ölburkar och cola flaskor i kassen, men sånt e livet ;)
Vi handlade lite frulle också. Var förbi Tommy L en stund och tog en kaffe och jag fick träffa min lilla Manda, gud har verkligen saknat henne, hon är såååååå hiiiiiiimla cute, jag älskar fan henne av hela mitt hjärta. Vi mös lite idag och jag fick många kramar av henne, min lilla skruttan....Längtar tills vi ses igen....

Klockan 18.00 ska jag ned till Centrum igen, åhhhhh orkar inte så tråkigt jäkla väder ute så man inte har någon lust att gå ut alls..Men ska möta Hanna och Alice där så vi kan handla lite Tacos tills ikväll ;) sen det kommer bli gott...mummms...Sedan putte putte lite vin till,  men får se om man orkar det efter gårdagen hehe...
Det ska bli kul att träffa Hanna och Alice, det var länge sen vi träffades allihoppa, speciellt att träffa dig Hanna, saknar dig faktiskt, vi syns nästan aldrig, men snart blir vi grannar......Jaaaaa ;)

Nej nu ska jag avsluta här, orkar inte skriva något mer men ha en bra lördag, det tänker jag ha!





Lill skruttan, visst e hon söt?!



Se ya!


Inget att göra frågor.


1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
Från boken : Fånga Natten
"Det finns det ingenting som är".

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Datorn

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Coops igår (onsdag)

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
18.40

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Ljud från en fotbollsmatch (Johan spelar)

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Gick hem från jobbet

7. Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?
Karins blogg

8. Vad har du på dig?
Ljusa jeans och en svart lång tjocktröja

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Att jag bråkade med en förälder på jobbet

10. När skrattade du senast?
Hmm, 20min

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Haha inte mycket, Johans fula djurgårdstavla

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Nej, inget jag kommer på jusy nu.

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Lite tråkig, men har inget bättre för mig

14. Vilken var den senaste film du såg?
BigBrother 2003 (på film igår)

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Men gud, massor, orkar inte skriva upp, men först och främst skulle jag SÄGA UPP MIG FRÅN JOBBET!

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag onanerar i smyg haha nej men jag vet faktiskt inte :S

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Ta bort alla sjukdomar som finns som canser, aids mm.

18. Tycker du om att dansa?
Ja om jag är full ;)

19. George Bush?
HAHAHAHA

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Flicka: Tova, Chelsea, Amanda  Pojke: Noel, Edvin

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Nej inte som det ser ut just nu så nej.

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
INGENTING!

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?

Alla som läser min blogg...

Kajsa
Catti
Freddy
Anna

Jippi!

Äntligen ät det torsdag och imorgon är det FREDAG :) yeas!
Fick ett sms idag av Sandra som det stod: Hej gumman! Vad ska du göra imorgon? Jag och Kasia tänkte ta en öl inne i stan, skulle vara kul om du ville hänga på! Puss.

Jag blev helt plötsligt på strålande humör och kände att jag saknar Sandra och ringde henne på engång och sa att jag gärna följer med. Så imorgon kommer jag att komma hem ungefär vid 17 tiden då ska jag ta en dusch och sen göra mig i ordning och sedan gå för att möta Sandra :)

Det ska faktiskt blir kul att åka in till stan och ta några öl, det var ett tag sen och om det har blivit några öl någonstans blir det ju alltid curres haha.....Vi har varit mycket hemma hos oss nu och druckit och haft lite fester, det börjar bli tröttsamt nu så känner att det kan bli rätt så kul/mysigt imorgon, speciellt att vara med Sandra....

Jaha ska man snart hoppa in i en dusch, ja om man orkar det någongång haha.


Mmm vill ha öl nu ;)

Se ya!






Hata pendeltåg!

Fy bubbland vad jag spyr på pendeltågen.
Idag när jag äntligen hinner med mitt tåg som jag annars inte gör pga att jag slutar senare som 17.30 men nu när jag fick sluta tidigare så är fan tågen sent, fick den känslan att den skulle vara sen bara för att jag fick turen idag att sluta 17.00 och jag tänkte "yes, nu hinner jag med 09 tåget", men grejen är att om pendeln är sen mer än 3min så missar jag ju min buss och med min otur är ju pendeln försenad 10min......... HATA!
g som tom, sprang till tåget och trodde att jag skulle missa det, men icke sa nicke. Istället får jag ju stå i handen och vänta i ca.30min på min buss eftersom 840 slutar gå 4ggr i timmen efter typ 16 så då går den bara 2ggr i timmer, men det hjälper ju inte mig, mitt tåg och bussen matchar ju så himla bra ihop, men inte om man skulle missa bussen/pendeln. Så var hemma 18.30 istället för 17.45 kul i jul, NEJ!

Har tänkt dom banorna om man skulle byta jobb till ett närmare ställe, till typ där man bor.
Men jag skulle aldrig klara av att byta för jag trivs så fruktansvärt bra så att det är värt att åka en bit till/från jobbet varenda dag. Min chef är helt UNDERBAR, personalen är TOPPEN och sist men inte minst mina kollegor är helt klart BÄST speciellt Therese som jag jobbar och och som jag har jobbat med ändå sen vi startade våran avdelning.
Tack hjärtat för att du ställer upp och finns där jämt, vi är bra tillsammans och har kul ihop, glömmer aldrig i tisdags när det ringde hahaha ;) det roligaste på länge...


Ja, nu sitter man här med alla utvecklingssamtalspapprerna mitt framförsig och skriver så det blöder i fingarna.

Samtalen börjar nu på måndag den 16/3 2veckor frammåt, pust.

Har ju 7 samtal och det är rätt så tufft, det tar mycket kraft, men det kommer att gå bra, kommer vara skönt den när dom är över och kommer vara glad :P


Nu ska jag avsluta här och gå och lägga mig tror jag, väntar bara på att Johan ska komma hema från Tommy som har kollat på fotboll tillsammans, NÖRDAR! haha


God natt på er.


Se ya!


Tack Freddy!

Gud vad jag är nöjd med dom här bilderna, dom blev så jäkla läckra så det inte är sant :) haha
Men det är ju det svartvita som lyfter upp bilderna och blir så där bra, för om dom här bilderna hade varit i färg så hade dom inte vart lika snygga :P
Men Freddy jag lovar jag ska köpa en sak till dig nu den här veckan bara för att du är så himla snäll som kommer hem till mig och fotar mig och det är ju inte första gången heller, du har fotat mig ett par gånger nu.
Det är ju på din fritid, visst du tycker det är kul, men ändå jag tar ju ända upp din tid och får gratis bilder så varför skulle du inte få något av mig för det?

Tack Freddy, du är så himla snäll mot mig!


Här kommer några bilder, dom bästa!

  

 

Åhh är så nöjd ;)







Se ya!

Förevigt!

Jag har världens underbaraste man Johan.
Gud vad jag älskar dig, så himla mycket och över allt annat på denna planet.
Jag skulle aldrig orka med ett liv utan dig, det är du som får mig att må bra och att orka med när det är tungt och trögt för mig, du lyfter upp mig och får mig att se frammåt och glömma det jobbiga. Gud när vi inte är tillsammans saknar jag dig varenda sekund och minut. Vi har vart tillsammans så himla länge nu, den 25 maj har vi vart förlovad i 2år och tillsammans typ 3-4år haha vi har inge datum på när vi blev tillsammans, vi har ju vart med varandra en lång tid och en tid "innan".

Jag älskar dig min bebbe, du och jag förevigt!




25/5-2007 var en helt underbar dag


Tjejkvällarna, hallå ;)

Ja, nu har jag tänkt länge hur vi ska ta och göra med dom hära tjejkvällarna/middagarna.
Kan vi inte bara ta och träffas en kväll snart och prata om hur vi ska göra dom där kvällarna så att alla är överens och att det gäller samma för alla, ja jag vet det här låter typ larvigt, eller? :S hehe men det kan ju vara rätt så bra annars blir det bara att jag pratar med Karin och Karin med Benita och Benita med Kelly och Kelly med Emelie så kanske det blir massa med missförstånd och sånna där saker. Det skulle vara mycket bättre att vi alla sammlades och bestämmer hur vi ska göra med dom där kvällarna :)

Så Kajsa, Benita, Kelly och Emelie, vilket datum?
Puss puss på er tjejer <3


 





Se ya!


Måndag!

Jaha då var måndagen slut för idag då.
Dagen började bra idag ialla fall. Det har vart hyffsat bra på jobbet, bara det att man känner av att det är måndag, man är lite trött själv och barnen och lite vilda efter att varit hemma med mamma och pappa en hel helg :P hehe men våran nya kollega började hos oss idag också och det känns jättebra att hon ska börja nu hos oss, äntligen! :)
Men hon var bara hos oss lite granna idag, men imorgon blir det att hon börjar hos oss, bara den att hon kommer att gå paralellt med våran vikare som vi haft hos oss i ca.3 veckor efter att Sussie slutade.
Det här blir bra nu :)

Ja, vi hade tvättstugan idag eftersom jag och älskling försov oss i lördags haha, attans, men men fick ta skiten idag istället, YIPPIE, NOT!
Från 19-22, det var inge kul + att torkskåpet var paj, det blåste ut kall luft istället för varm så vi får hänga upp våra jeans och de tröjorna som man ej kan torktummla i hela lägenheten, men det luktra gott känner jag nu haha :D

Nej, nu är man skittrött, men ska kolla lite tv och kanske glutta på en film  i sovrummet och käka lite chips och sen tror jag att det är dax för att hoppa i sängen, gud så skönt.
Ska gosa lite med min lilla älskling nu pch pussas lite.


Se ya!

RSS 2.0