Har verkligen saknat dig baby!

Yes, äntligen är min älskling hemma igen och allt är som vanligt.
Johan  har vart på konferans med sitt jobb i Nynäshamn och han sov över dör också från tors-fred. Det har verkligen vart jobbigt. Vi har inte sovit ifrån varandra på typ 3-4år, nu ljög jag, några gånger men har inte hänt ofta alltså.
Jag sov över hos mamma och pappa eftersom jag är så jäkla mörkrädd :$ hehe
Men innan Johan kom hem så tappade jag upp ett varm bad med mycket skum och bredvid badkarskanten stod det jorggubbar med champagne och i hela badrummet var det fullt av ljus. Sedan hade jag köpt en liten present till Johan också. Hans favorit whisky Laphroigh och han blev super glad, hoppas jag :D
Jag hade mina snygga, sexiga underklädder på mig under min morgonrock haha ;) så Johan fick något att smaska på när han kom hem.
Vi har verkligen haft det toppen ikväll. Sitter i soffan nu och bara slappar, Johan tittar på sin fjant simpson och jag framför datorn och väntar på lets dance som börjar om 40min.

Imorgon blir det middag hemma hos Sandra och Jerry, det ska bli super mysigt och kul, ser framemot det.

Se ya!


            

Feber?

Imorse när jag vaknade kändes det absolut inge bra. Kände mig jättevarm fast ändå frös jag om hela kroppen, gud tänkte jag har jag fått feber? No! Men nu sitter jag uppe en stund i soffan och bara tar det lugnt och känner någolunda bättre men har iför sig tagit en alvedon, men ska gå och lägga mig snart så man får bort den här hemska febern.
Jag undrar hur det går på jobbet, Angela och Reneé med barnen? Mina små skruttisar, men Annika har säkert kommit på en bra lösning, men tänker mycket på "mina" barn, tycker om dom så himla mycket (fast dom kan vara pain in the as) ;) haha nej, skoja.

Nu ska jag ta och sova en stund och se om febern går ned.

Se ya!

Tuff vecka


Nu är det äntligen onsdag, ser verkligen fram emot helgen. Det har vart en tuff vecka utan dig Therese.
Måndag klockan 07.00 ringer det hos oss på Gullvivan & Solrosen och det är Therese, hon är sjuk :( Hög feber.
Den sekunden ville jag bara springa hem och gömma mig. Där stod jag med Angela som precis ska börja hos oss pga att Sussie har slutat så det är hennes "första" dag på länge som hon ska börja hos oss och sedan fick vi Reneé som är vikarien på huset som barnen knappast har träffat. Det kändes så himla tungt, men det var bara att bita ihop och jobba på.
Nu är det onsdag och jag har haft turen att det har varit barn sjuka och lite lediga om man nu får säga så :P
och det har faktiskt funkat bra med både barn och pedagoger så det känns skönt. Snart är det fredag också och jag ska få vila ut riktigt ordentligt efter denna vecka. Man har ju vart som en liten "mamma" på jobbet. Stakars barn. Dom har känt sig så otrygga och bara ha tytt sig till mig (eller dom små mer känsliga barnen).

Idag på morgenen bara grät jag, vet ej varför. Det kändes bara så tungt.
Jag har allt ansvar, jag vet hur barnen fungerar, jag ska ha koll hur bra dom äter, jag ska ha kontakten med föräldrarna, jag ska ha koll på hur länge dom får sova mm. Det kändes ANUS, nej men jag bara ville ha Therese tillbaka min underbara kollega, men vad ska man göra när man är sjuk, vill inte stressa henne heller vill bara att hon ska vila och bli frisk så fort som möjligt.

Nu sig ja dricka sig lite vin ja oc h vänta sig in Kajsa ;) haha
Ska käka lite ihop och sedan blir det väll Curres en snabbis ;)

Se ya ;)

Söndag!

Nu var det söndag igen då, fy hatar denna dag plus man är ju lite sliten idag efter gårdagen : /
Var hemma hos oss igår och fick besök av Johans kusin Thomas och sen kom Mange Johans brorsa.
Vi satt och snackade och drack några öl, sedan blev jag helt plötsligt sugen på att vara med Kelly så jag skickade ett sms och kollade om jag kunde komma förbi och det fick jag :) Där var Kelly, Markus, Wasse och Benita, sedan efter ett tag senare på kvällen kom Baby, Thomas och Katten. Det var faktiskt skit kul att träffa Katten, länge sen man träffade henne och snackade.
Nej fy, det blev en sen kväll både fredag och lördag. 
I Fredags åkte jag, Johan, Kajsa och Tommy in till söder och åt världens godaste och finaste mat på Restaurangen Faros. Helt sjukt god mat, visst det var lite dyrare, men det var det absolut värt :) Tack Kajsa och Tommy att ni tog dit oss och fler gånger blir det :D Sedan efter vi hade ätit drog vi till en mysig liten pub en bit ifrån Restaurangen och tog ett par öl tills dom stängde 24 tror jag? :S Haha
Vi drog in till medis sen för att gå till 54:an men Johan och Kajsa ville inte gå in sen när vi stod längst framm i kön så vi gick till Kvarnen, men kom inte in där pga en cp vakt som tyckte att Tommy var för full fast han inte var det, men vi åkte en taxi hem till Kajsa och Tommy och fick några öl och martini MUMMS!
Sov hos mamma och pappa orkade inte gå hem hehe så vi gick väll och la oss typ vid 5.

Det har vart en rolig helg, men nu ska jag börja ta det lugnt med att dricka, känner att det har vart mycket nu och nästan varje helg, speciellt nu när vi har flyttat.

Idag har jag och älskling tvättat och bara slappat sitter hemma hos syster nu och ska snart dra till mamma och pappa och hämta resten av mina grejer pust å stön : /

Se ya orkar inte skriva mera!


RSS 2.0