Speciellt

Det är fan underbart att jobba med små skruttisar, jag älskar mitt jobb. Nu på sistonde har barnen på jobbet gjort mig glad och pigg, jo det kan man verkligen säga PIGG haha :) Nej, men har känt mig lite hängig måndags och lite granna  idag (tisdag) och då är det mysigt med att få lite kärlek speciellt från barn.
Idag efter lunchen när vi skulle gå in på och vilan så ligger jag nästan alltid bredvid en flicka som heter ..... och hon är så himla gullig. Vi ligger och myser lite och hon ville hålla i min ena hand (som alltid, so sweet) sedan ligger vi jätte nära varandra med ansikterna mot varabdra sen tillslut tittar hon på mig och säger:- Jossan får jag en puss och en kram. Haha hon är så söt och så rolig. En sån där liten tjej vill jag också ha sen, hon är så himla duktig på ALLT också.
Åhhh hon är verkligen speciell och jag tyckte att hon var så mysig idag inne på vilan.
Våra barn på Gullvivan är verkligen speciella känner jag. Jag tror att vi har haft så himla roligt och haft det så himla tryggt hos oss ända från början och skrattar och skojar jämt med barnen och dom känner att vi har det så bra på avdelningen. Dom känner sig så trygga med mig och Therese och det är så himla kul att känna från barn. haha gud när jag tänker på allt kul man gör med barnen och vad mycket dom tar efter en i vad man både säger och gör, det är farligt ibland ;)



Åhh jag älskar er mina små Gullvivebarn, ni är helt klart bäst <3
Vi träffas imorgon mina små skruttisar!





Se ya!

Virus?

Det började igår (söndag),  jag kände mig seg, skitseg och lite frussen, men inget mer var det lixom.
Idag när jag vaknade kände jag efter hur jag mådde, men det var samma som igår kväll, helt skumt. Men jag tror att jag har något jäkla virus i kroppen, det är skitjobbigt har aldrig kännt mig så här, hmm.
Idag på jobbet har jag inte orkat gjort något känns det som. Var helt jäkla slut i kroppen, mös lite med barnen jag ville ha massa kärlek idag kändes det som hehe :P Gud vad jag tycker om barnen på Gullvivan, man tar hand om så otroligt söta barn och speciellt mina små Gullvivebarn. Jag tycker verkligen om mitt jobb även fast det är tufft och slittsamt, men man får vara med små bussungar och som idag när man inte mår så bra så kan man pussas och kramas lite med dom, men är också jobbigt att må dåligt på jobbet när man ska ta hand om 1-3åringar gud JAAAAA :P haha

Aja ska väcka min käre man Johan som ligger och sover här bredvid mig på soffan hehe jag tror han inte mår så bra så ska ta in han till sängen och mysa lite nu innan man hoppas i kojs.


Se ya!




Man kan inte ge för mycket kärlek!

Tjejkvällar!

Blev bestämt idag att det blir tjejkvällar nu framöver engång i månaden alltså  blir det en lördag efter löning, gud vad roligt :) Jag, Kajsa, Kelly, Emelie och Benita blir det som ska sitta och snacka bullshit medans vi dricker lite vin, eller? ;)
Det kommer att bli riktigt kul/mysigt att ses så. Hoppas bara på att det blir av också, så att det inte rinner ut i sanden och att man "förflyttar" ett datum hela tiden, måste bestämma ett datum hela tiden så att det inte blir på detta sätt :P

Just nu är jag hemma och det är söndag igen, suuuuck!
Känns som jag kommer att bli sjuk, feber. Har lite ont i kroppen, kall om händerna och känner mig hängig och trött, men ska snart ta en tablett så att jag inte blir sjuk, åhh hoppas inte, har inte råd med det.
Ska snart sätta mig i soffan och glo lite på tv innan man ska hoppa i kojs.

Jaha så var äntligen pappa här idag och borrade upp våran fläkt, spegel och hatthyllan ;P
Tack pappa, du är bäst, vad skulle jag göra utan dig? Så hade mamma och pappa köpt med sig semlor också som vi fikade sedan. Älskar när mamma och pappa hälsar på oss. Saknar dom mycket.

Orkar inte skriva mera, vill bara säga att jag har världens bästa kompis, Kajsa jag älskar dig!



Bokstaven J

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Josefine

2. Ett ord på fyra bokstäver:  Jaga

3. Flicknamn: Jenny

4. Pojknamn: Jimmy

5. Yrke: Juvelerare

6. Färg: Jeansblå

7. Klädesplagg: Jeans

8. Mat: Janssons frestelse

9. Sak i badrummet: Johnson Johnson tandtråd

10. Plats/stad: Jönköping

11. En orsak att vara sen: Jobbat över

12. Något man skriker: Jävlar

13. Film: Jönsonligan

14. Något man dricker: Jaffa

15. Band: Jinx

16. Djur: Jaguar

17. Gatunamn: Jungfruvägen

18. Bil: Jeep

19. Sång: Jag vill ha en egen måne

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Jakt
Utmanar dom som vill.


Cool!

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD!
Regler: Du måste svara på alla frågor!


DIG:
1. Hur lång är du ? 163 cm
2. Vad vill du bli när du bli stor? Miljonär 
3. Vad pluggar du ? Inget, jobbar
4. Har du långt hår ? strax under axlarna.
5. Vilken hårfärg har du ? Blond
6. Sminkar du dig ? Ja varjedag
7. Har du haft sex senaste månaden? Ja
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ? Svarta trosor och ljusblå bh
9. Har du kysst någon idag ? Nej, men pussas

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop ? Ja
2. Vem är bäst, mamma eller pappa ? Båda såklart!
3. Hur många syskon har du ? En stora syster
4. Vad är det senaste du sa till din mamma ? Godnatt, jag älskar dig!
5. Hur många ställen har du bott på ? Två, båda granitvägen
6. Vem i din familj stör du dig mest på? Ingen alls
7. Vilken familjemedlem är snällast ? Hela familjen
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Igår (tisdag) var hemma hos henne och åt med henne och barnen  och glode på lite tv

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis ? I Söndags 
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Tommy och Emelie
3. Har du kysst nån kompis ? Ja :P
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ? Ja
5. Vem har du varit kompis med längst ? Catti och Emelie
6. Vem känner dig bäst? Har ju kännt Catti och Emelie längst men dom flesta av mina vänner känner mig väl
7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det ? Ja om hon/han bad om vad jag tykcte om den, men skulle aldrig HATA en tröja haha :P
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ? Nej, absolut inte

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar ? Ja, men skulle aldrig göra det
2. Klä dig annorlunda? Nej normalt
3. Vara dig själv ? Ja
4. Visa dig i bikini/badbyxor ? Ja
5. Fisa inför din pojk/flickvän ? Varjedag haha
6. Pierca dig ? Ja
7. Ha sex på offentlig plats ? Ja ;)
8. Vara omogen ? ja
9. Äta småkryp ? Nej, aldrig bara om jag fick bra betalt för det

DIVERSE:
1. När tuggade du tuggummi senast ?  I fredags
2. När var du på semester senast ? I sommras 2008 Bulgarien med baby :)
3. Vilken färg är det på din tandborste ? Hammarby tandborste så grön och vit ;)
4. Är ditt hår tråkigt ? Ja, lite, ibland
5. Vem såg dig naken senast ? Johan
6. Hur ofta duschar du? Varanandag eller varjedag
7. När ska du gå och lägga dig Ikväll ? Typ kl. 22.00 ikväll

En bild säger mer än tusen ord!





Jag älskar er!

Söndag...

Då var det söndag igen då, boring. Hatar söndagar :( En sån usel dag.
Men jag och älskling har varit i Centrum idag och  jag handlade en jättefin tröja inne på HM sedan köpte jag jättefina ljus inne på Hemtex efter Centrum gick vi till Tommy och Emelie och kollade på filmen Patrik 1,5 som var asbra :D
Det var kul att träffa Tommy, Emelie och lilla Mirandisch :) Gud älskar verkligen henne, hon är så söööööt och ett litet bustroll ;P Efter att vi varit hos Tommy och Emelie kom Sessa över till oss och kollade hur vi bor. Vi satt och snackade om allt möjligt och drack lite kaffe, fan det var askul att träffa henne, har inte träffats och umgåts på typ 2år eller nått sånt :S så det var trevligt. Nu sitter man bara framför datorn och muppar sig, helt slut och lat är man, undrar vad jag och älskling ska äta :S haha har inge gott hemma, men tror att det blir varma mackor :P
Imorgon ska man jobba igen då och ha föräldrarfika : / Buhuu men nu är Therese tillbaka så det är skönt, men alla barnen lär ju komma tillbaka nu efter att alla har varit sjuka i ca 2 veckor.
Men nu orkar jag inte skriva mera ha en bra dag.

Se ya!







Torsdag snart Fredag!

Jaha, då har snart en heeeeel vecka gått igen, men det har gått ganska så fort.
Kom till jobbet på onsdag typ vid 8.30 och jag ser att det är mörkt i "matrummet" på Gullvivan. Hmm dom sitter inne hos Solrosen idag och äter frukost misstänkte jag, varför.? Nooooooo THERESE ÄR SJUK för jag såg inte hennes skor eller jacka sen när jag kom in till Solrosen sa Angela (våran vik tills Bettan börjar hos oss) på engång:- Therese är magsjuk och är hemma. Shit inte nu igen, Therese har vart så mycket sjuk så här har man härdat ut på jobbet och varit som en liten hönsmamma åt "mina" små barn.

Det har gått bra faktiskt. Har haft en ren tur att det har vart mycket sjukt. Onsdag, torsdag och fredag har det varit bra dagar. Onsdagen blev det 11barn. idag blev det 10barn och imorgon blir det 10 igen och det känns skönt om man får säga så :P  Speciellt när man bara är två så känns det underbart än att få alla 16barn på två personal usch vill inte tänka den tanken har ju haft så några gången förut och det är INTE kul speciellt om man är EN ordinarie på detta.

Nej nu är min rast slut så ska in och byta lite blöjor och mysa med mina små skruttar i soffan ,medans jag dricker rmitt goda jobbkaffe :) Ha en bra dag nu, det tänker ialla fall jag ha.


Se ya!

Till dig!

Vet inte vad jag ska säga. När jag fick höra det idag så blev jag verkligen ledsen. Det blev ingen bättre dag på jobbet, tänkte på dig hela tiden ska du veta och just kl.15.30.
Du vet vart  jag bor, finns och  har för telefon nummer för du är alltid välkommen hos mig, det hoppas jag att du vet för det gör du ;)

Älskar dig! Puss








Hitta gamla bilder :)



                   





Vad tycks? Haha det var ju inte så himla länge sen bara ett år typ, men dom här bilderna tycker du om Kajsa!

Hahaha

Jag säger bara en sak.
Fan vad larvigt, sjukt och cp-stört. Kan man inte bara vara ärliga mot varandra, nej man ska hålla truten i över ett halvår och hålla truten om någonting som inte ens är sant? Öhh okej, normalt.
Ähh det här är ett stort jäkla missförstånd, Jag är hemsk ledsen att det har blivit så här, jag kan bara säga att jag inte har sagt någonting om detta som vi pratade om idag. Men somsagt "viskleken" den som börjar viska säger apa och den sista som får höra detta då blir ordet bil, det är så det är och nu när det här har gått så jäkla långt tid så blir det värsta grejen av allt ihop, men men man lär sig av sina misstag, nästa gång så kanske man tar upp detta på engång, det hade ialla fall jag gjort om det gällde en bra vän, speciellt när en sån här grej "ryktas".

Jag är inte sur på någon ialla fall,  jag bara skrattar åt alla oss och säger, BRUDAR alltså......Ska hålla på så hära, vad är detta..?!
Men men orkar inte hålla på tjafsa om någon inte tror på detta eller ska fortsätta så varsegod nu har vi alla träffats ialla fall och snackat om saken och alla var överens om att skippa detta nu.
Nu ska jag dricka min goda kaffelaté så

Se ya!


Ne-Yo - Miss independent

Är så jäkla bra, kan inte sluta lyssna på den. Kommer att tjata sönder den tills jag verkligen hatar den!

Jag blev så glad!

När jag såg din blogg idag Kajsa :) http://tredagarsblues.blogg.se/

Jag är så himla glad att du är min vän. Du är faktiskt världens snällaste människan på den här planeten, bättre vän får man fan leta efter. Vi har känt varandra i 1år nu, men känns som du vart min vän i 40år.
Jag har så kul med dig och Tompa, ni är helt underbara.

Var tvungen att säga det, men det visste du väll redan ;)


Puss på dig din sötnöt.
Se ya!




Ledsen, besviken!

Det känns inge bra, vet inte riktigt hur jag ska förklara detta, men säg som det är istället för att hitta på massa lögner.
Jag har känt mig som ett plåster ibland, men har också hört av mig för en stor saknad av dig, OSS.
Har verkligen försökt att hålla kontakten på topp, men har fått feta dissar varje gång. Det är skit trist, men man tröttnar rätt fort. Jag kan sluta höra av mig och det har jag gjort en tid, men sedan när tiden har gått känner jag den där saknaden mellan dig och mig. Vi har haft många roliga tider tillsammans och är väldigt tråkigt att du bara har slängt bort det, eller som sagt slängt bort våran vänskap.
Du är en av dom underbaraste vännerna som jag har/haft? En toppen tjej som oftast är glad och är på hela tiden, det finns lixom aldrig en avknapp på dig, det är bara go go go och det är de som jag saknar så himla mycket med dig :P

Var tvungen att skriva av mig, har gått och dragit på det här inom mig länge nu och har verkligen försökt att prata med dig, men du har vist inte lyssnat eller inte velat, men känner att det är upp till dig nu att avgöra,  jag har försökt nu ett flertal gånger. Tappar suget snart helt och hållet.

Se ya!

RSS 2.0